$show=home

$show=home

$type=grid$sn=0$l=1$c=9$m=0$show=/p/vaak-krijgt-men-te-horen-je-zal-hier.html

$type=grid$sn=0$l=1$c=9$m=0$show=/p/soulkey-therapy.html

$type=grid$sn=0$l=1$rm=0$c=4$m=0$show=home

$type=ticker$cls=4$c=12$m=0$show=home

Change? Verandering? Wat? Waarom?

Vandaag verandert er veel ten opzichte van morgen, morgen is er veel veranderd ten opzichte van vandaag.

Elke dag opnieuw shiften cellen in ons lichaam. Dit proces zien wij niet, horen we niet, voelen we niet, maar het is er wel. Dit vinden we dan ook normaal dat het gebeurt, want dit is de natuur en wij zijn als mens zo gemaakt. We staan er eigenlijk ook niet bij stil.

Staan wij eigenlijk wel eens stil bij onze omgeving die verandert? Vinden we dit normaal? Verzetten we ons hier tegen of omarmen we net die veranderingen?

Neem nu de straat waar je in woont, het huis waar je in leeft. Is jouw straat nog steeds dezelfde als pakweg 15 jaar geleden? Zijn er huizen bij gebouwd? Afgebroken? Hebben jouw buren niet onlangs bomen weg gedaan om meer zonlicht binnen te laten? Ga eens na hoe het ouderlijk huis vandaag is. Staat het er nog? Of werd het onlangs gesloopt? Misschien verbouwd? Ook dat is anders.

Heb je het er moeilijk mee dat die vertrouwde dingen er niet meer zo uit zien zoals je je als kind nog herinnert? Dat is nu eenmaal onze wereld waar wij in leven die dagelijks anders is en wordt, maar waar wij vaak te weinig aandacht aan geven.

Start to Change

Vandaag werk je voor een werkgever of ben je zelfstandige of droom je er van om dat te worden, maar ontbreekt de durf om de nodige stappen te zetten waarvan je weet dat je ze zou moeten zetten. Wat houdt je tegen? Is het angst? Angst waarvoor?

Zelf merk ik ook heel erg dat er felle weerstand heerst vanuit angst, het onbekend, dus angst voor het onbekende, om toe te laten dat er iets verandert. Neem nu het feit dat de vaste PC’s plaats moeten ruimen voor laptops. Dat is al een hele ommezwaai. Je hebt geen andere keuze dan je er bij neer te leggen dat het vanaf nu zo is. Die PC’s komen nooit meer terug. Maar waarom zou dat ook? Welke voordelen heb je met een laptop te werken? Je kan eender waar werken, met of zonder Wifi, binnen of buiten, maar ook je hebt altijd alles mee. Al je documenten, foto’s, software programma’s enz. Het is anders werken met een zekere vrijheid. Het is die vrijheid die ook niet aan iedereen gegeven is. Niet elke werknemer kan zich vinden in deze nieuwe manier van werken. Zo is thuiswerken niet voor iedereen even ideaal. Sommigen willen of kunnen niet alleen werken. Deze mensen zullen altijd terugkeren naar kantoor om er met hun gewoontes verder te doen. Zij zullen de veranderingen deels ondergaan, deels bewust verwerpen. De weerstand waar ik het net over had is voelbaar, merkbaar, hoorbaar in de manier waarop deze mensen teruggrijpen naar “vroeger”. Hoe vaak wordt er niet verwezen naar vroeger? “Toen werkten we op die manier” of “Vroeger was het toch gemakkelijker, toen wist je waar je moest zoeken in het systeem”. “Nu is het allemaal zo onoverzichtelijk”. Het is gewoon “anders”. Het is een shift maken in je bewustzijn en vooral je onderbewustzijn. Hoe we deze shift kunnen maken, vertel ik een volgende keer.

Wat wordt er hier mee bedoeld?

“Verander niets en niets verandert. “

$show=/p/events.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/events.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$type=one$c=5$m=0$rm=0$p=1$show=/p/getuigenissen.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/getuigenissen.html

$type=two$count=10$meta=0$p=1$show=/p/training.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/training.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/milieu.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/milieu.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/technologie.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/technologie.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/hr.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/ht.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/gezondheid.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/gezondheid.html

$type=two$count=10$cm=0$au=0$p=1$show=/p/cultuur.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/cultuur.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/financieel.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/financieel.html

$type=one$c=5$cm=0$au=0$rm=0$p=1$show=/p/mindset.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/mindset.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

cultuur,1,events,4,faq,5,getuigenissen,5,in de kijker,19,nieuws,27,nieuwsbrief,14,soulkey therapy,1,start,5,training,8,trauma collapse,1,
ltr
item
Soul Dive Academy: Change? Verandering? Wat? Waarom?
Change? Verandering? Wat? Waarom?
https://1.bp.blogspot.com/-k3b-S3IKyJk/WfHrifiTRnI/AAAAAAAABEw/hYX_8klUD589GZ0YfidByvsmTKsQgmjPACLcBGAs/s640/4%2BKando%2BChannel.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-k3b-S3IKyJk/WfHrifiTRnI/AAAAAAAABEw/hYX_8klUD589GZ0YfidByvsmTKsQgmjPACLcBGAs/s72-c/4%2BKando%2BChannel.jpg
Soul Dive Academy
https://www.souldiveacademy.be/2017/09/change-verandering-wat-waarom.html
https://www.souldiveacademy.be/
https://www.souldiveacademy.be/
https://www.souldiveacademy.be/2017/09/change-verandering-wat-waarom.html
true
4889069493495950605
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden LEES ALLES Lees meer Antwoord Cancel reply Delete Door Home BLZ BERICHTEN Lees alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF ZOEK ALLE BERICHTEN Geen berichten gevonden Terug Zondg Maandag Dinsdaga Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mie Juni Juli Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mie Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zopas 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy