Energetische stervensbegeleiding


Iedereen sterft. Dat is een zekerheid.

In het Westen gaan we anders om met sterven dan bijvoorbeeld in India. Ons geloof, onze manier van afscheid nemen is helemaal anders.

Wat ook helemaal anders is, is de stervensbegeleiding.

Er wordt in het Westen (te) weinig stilgestaan bij het begeleiden van de Ziel wanneer deze opstijgt uit het stoffelijke lichaam. Het wordt ons niet aangeleerd. Integendeel, het is vaak nog een taboe onderwerp omdat het een angst is voor het onbekende.

Daar wil ik een verschil in maken door palliatieve diensten, ziekenhuizen, verpleegkundigen maar ook particulieren anders te leren kijken, anders leren omgaan met het sterven.

Wat is energetische stervensbegeleiding?

Er bestaan methodieken voor om een stervende of iemand die pas overleden is te begeleiden om het energetische stuk los te maken van het stoffelijke.

Bij een energetische stervensbegeleiding wordt ook de familie betrokken in het hele proces. 

Er zijn nu zelfs artsen die deze methodieken toepassen omdat ze zelf merken dat het voor de nabestaanden anders afscheid nemen is en verzacht wordt.

Er is geen dood, slechts een verwisseling van werelden - Indiaans gezegde

Heb jij nood aan gesprek? Contacteer mij via marlies@souldiveacademy.beEr wordt eveneens een 3-daagse cursus gegeven over dit onderwerp waarbij jij kennismaakt met deze methodieken en het waarom van deze benadering en hoe deze ontstaan is.

meer info: www.deepsoulconnections/energetische stervensbegeleiding

Recente Posts

In de kijker

Waarmee kan ik jou helpen?