Waarom loopbaanbegeleiding?


Samen met de VDAB begeleid ik je naar inzichten over jouw talenten en mogelijkheden. Je competenties ken je waarschijnlijk al. Al deze inzichten helpen jou om verdere stappen te zetten in je loopbaan. Je zal in staat zijn om:
  • gericht te gaan solliciteren, 
  • gericht een opleiding te volgen (optioneel)
  • vragen zonder schroom te kunnen beantwoorden
  • de rol van je leven vervullen
  • eindelijk te beseffen dat je meer bent dan je competenties alleen
  • voorbereid te zijn op de digitalisering 
  • een duidelijk zicht te hebben op jouw job in de toekomst
Enkele van de veelgestelde vragen zijn: ‘Wat nu?’ of ‘Waar wil ik naar toe?’ of ‘Is dit het nu?’

 Loopbaanbegeleiding met loopbaancheque


Herkenbaar? Stel jij je ook dergelijke vragen?


Voor mij is het ook belangrijk om aan jou als mens te werken, niet enkel aan het loopbaangedeelte. Ik merk meer en meer dat als jij als mens niet goed in je vel zit, je er ook niet uit komt wat je echt wilt. Zolang de vraag “wie ben ik?” niet voldoende beantwoord is, blijft het onduidelijk wat jouw ideale droomjob dan is. Beiden gaan hand in hand. Dus daarom vind ik het in mijn loopbaanbegeleiding ook belangrijk om jou als mens dichter bij jezelf te brengen. Waar anders krijg je deze inzichten? Neem dus de tijd. Je kan in totaal twee cheques aankopen via de VDAB. Je krijgt dan dus 7 uur voor slechts €40 per cheque.

Vind jij je die investering waard?


Vind jij dat het tijd wordt om eerst aan jezelf te werken en daarna aan jouw loopbaan?

Om aan jouw talenten te kunnen werken krijg jij van mij een gratis tool. Deze tool blijft beschikbaar, ook na afloop van jouw loopbaanbegeleiding.

De tool is een Talent Scan, ontwikkeld door UQ Career.

Deze Talent Tool is een wetenschappelijk onderbouwde, intuïtieve tool, zonder vragen, wel met vormen en kleuren. Na enkele minuten verschijnen jouw talenten. Je kan nog verder gaan door de motivatiepass in te vullen die dan weer meer inzichten geeft in jouw drijfveren.

Als je met mij in zee gaat met de loopbaancheque, krijg je toegang tot deze scan. Het zit mee in jouw traject. Dit is uniek.

Ook al heb je geen recht (meer) op loopbaancheques omdat je er al twee opgebruikt hebt in een termijn van 7 jaar, dan kan je nog steeds aan de slag met de Talent Scan. Je betaalt dan een coaching aan het gangbare tarief en de kost van de scan. Als je hier meer over wenst te weten, verzoek ik je om me hiervoor te contacteren.

Klik hier voor een demoversie.

Ik zet jou en je talenten in de kijker.


Neem vandaag nog contact op met mij voor een TALENT SCAN via een loopbaancheque.

Naam:

Email:

Klik hier om jouw loopbaancheque vandaag nog aan te kopen.

Meer info: https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

“The only way to do great work is to love what you do. If you haven’t found it yet, keep looking. Don’t settle.” Steve Jobs

Hier enkele getuigenissen van tevreden klanten:

Dirk P. (mei 2019)

"Loopbaanbegeleiding was voor mij persoonlijk heel onbekend, iets waar ik nog niet van gehoord had. Een collega had mij dit aangeraden om te doen en te bekijken wat mijn verdere mogelijkheden zouden kunnen zijn.

Ik heb 2 loopbaancheques gebruikt bij Marlies omdat ik bij de eerste loopbaancheque al het gevoel had er een oplossing zou zijn voor mijn toenmalige werksituatie. Mijn verwachtingen waren niet hoog, maar dankzij mijn loopbaancoach Marlies Geypens kreeg ik een positief inzicht om iets te doen wat mij goed lag. Iets totaal anders en iets dat mij terug motivatie gaf. Marlies luisterde naar mijn situatie en problemen en stelde veel punten voor om daar aan te werken. Dat is tijdens de 2de loopbaancheque tot in de diepte uitgewerkt en ik moet zeggen uit volle borst dat dit ons samen gelukt is. Als ik iemand ken die zich in een vergelijkbare situatie zou bevinden waar ik in zat, raad ik hem of haar aan een loopbaancoach als Marlies te contacteren.

Nu heb ik mooie vooruitzichten en kan ik in september starten met een opleiding

Steffie V. (april 2019)

De loopbaanbegeleiding heeft mij enorm geholpen om mezelf beter te leren kennen en om te weten te komen wat ik eigenlijk wel wil in een job. Marlies heeft zeer interessante testen doorgestuurd, waarvan de resultaten samen besproken werden. Door een voorval op mijn huidige job zag ik mijn sterke punten niet meer en dacht ik dat ik volledig verkeerd bezig was. Door er samen over te praten en de resultaten te bespreken, werd voor mij duidelijk dat ik wel kwaliteiten heb in mijn job. Ze heeft mij dan ook communicatiepatronen uitgelegd die ik kon toepassen bij mijn team. Bij de zoektocht naar een job die ik zag zitten, helpt Marlies met zoeken naar wat je eigenlijk wil. Ze doet dit via tests, maar ook door juiste vragen te stellen en de persoon en zijn kwaliteiten centraal te laten staan. Het is ook fijn dat je begeleiding krijgt over hoe de nieuwe uitdaging aan te gaan, welke papieren je nodig hebt en hoe je dit communiceert op het huidig werk.

Op voorhand was ik een beetje kritisch ten opzichte van loopbaanbegeleiding, maar het heeft me enorm geholpen en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Uiteindelijk ga ik dan nu ook een nieuwe uitdaging aan die ik zeker zie zitten. Zonder loopbaanbegeleiding had ik dat niet gedaan."

M.G. (december 2018)

“Ik heb 2 cheques bij Marlies ingezet. Zonder haar steun, vragen had ik nooit de inzichten gekregen die mij er toe brachten om bij mijn toenmalige werkgever te stoppen en in te stappen in een totaal nieuwe sector. Ik doe mijn job nu super graag, ben heel blij met de nieuwe situatie. Ook mijn gezin is gelukkig en dat maakt alles alleen nog maar beter. Ik ben Marlies heel dankbaar.”

Recente Posts

In de kijker

Waarmee kan ik jou helpen?