Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Ben jij op zoek naar je droomjob? 

Samen met de VDAB begeleid ik je naar inzichten over jouw talenten en mogelijkheden. Je competenties ken je waarschijnlijk al. Al deze inzichten helpen jou om verdere stappen te zetten in je loopbaan. Je zal in staat zijn om:

  
  1.  
  2. gericht een opleiding te volgen (optioneel)
  3. vragen zonder schroom te kunnen beantwoorden
  4. de rol van je leven vervullen
  5. eindelijk te beseffen dat je meer bent dan je competenties alleen
  6.  

Enkele van de veelgestelde vragen zijn: ‘Wat nu?’ of ‘Waar wil ik naar toe?’ of ‘Is dit het nu?’

Herkenbaar? Stel jij je ook dergelijke vragen?

Voor mij is het ook belangrijk om aan jou als mens te werken, niet enkel aan het loopbaangedeelte. Ik merk meer en meer dat als jij als mens niet goed in je vel zit, je er ook niet uit komt wat je echt wilt. Zolang de vraag “wie ben ik?” niet voldoende beantwoord is, blijft het onduidelijk wat jouw ideale droomjob dan is. Beiden gaan hand in hand. Dus daarom vind ik het in mijn loopbaanbegeleiding ook belangrijk om jou als mens dichter bij jezelf te brengen. Waar anders krijg je deze inzichten? Neem dus de tijd. Je kan in totaal twee cheques aankopen via de VDAB. Je krijgt dus 7 uur voor slechts €40 per cheque.

Vind jij jezelf de investering waard?

 
Vind jij dat het tijd wordt om eerst aan jezelf te werken en daarna aan jouw loopbaan?

Om aan jouw talenten te kunnen werken krijg jij van mij een gratis tool. Deze tool blijft beschikbaar, ook na afloop van jouw loopbaanbegeleiding.

De tool is een Talent Scan, ontwikkeld door UQ Career. 

Deze Talent Tool is een wetenschappelijk onderbouwde, intuïtieve tool, zonder vragen, wel met vormen en kleuren. Na enkele minuten verschijnen jouw talenten. Je kan nog verder gaan door de motivatiepass in te vullen die dan weer meer inzichten geeft in jouw drijfveren.

Als je met mij in zee gaat met de loopbaancheque, krijg je toegang tot deze scan. Het zit mee in jouw traject. Dit is uniek.

Ook al heb je geen recht meer op loopbaancheques omdat je er al twee opgebruikt hebt in een termijn van 6 jaar, dan kan je nog steeds aan de slag met de Talent Scan. Je betaalt dan een coaching aan het gangbare tarief en de kost van de scan. Als je hier meer over wenst te weten, verzoek ik je om me hiervoor te contacteren.


Neem vandaag nog contact op met mij voor een TALENT SCAN via een loopbaancheque.

In de kijker

Waarmee kan ik jou helpen?