Coaching met subidies


Ik begeleid individueel of in groep, ook voor bedrijven klein of groot. Coaching met subsidies is dus mogelijk. Zo kan je investeren in jouw mensen, jouw bedrijf maar ook in jezelf. Is jouw bedrijf ook klaar voor de digitalisering. Wat heeft jouw bedrijf precies nodig?
Mijn passie ligt in mensen zien groeien! Sinds 2009 ben ik zelf bezig als coach. Het is ontzettend verrijkend voor mij als mens, maar wat het zo bijzonder maakt is dat ik mag delen wat mij geholpen heeft. Wat heb jij nodig om te groeien? Wat wil jij anders doen?

Wat zijn jouw talenten? Wat maakt jou gelukkig? Ga met mij op zoek naar deze talenten, want die zijn de moeite waard om gevonden te worden of verder uitgebreid te worden.
Voor alle workshops, opleidingen kan er beroep gedaan worden op de KMO Portefeuille van de Vlaamse Overheid. Wilt je meer weten over deze subsidiemogelijkheden? http://www.vlaio.be/subsidiedatabank

Heb je verder vragen over deze subsidies, contacteer mij gerust. Dan bekijken we samen alle mogelijkheden. Een offerte aanvragen kan uiteraard. marlies@souldiveacademy.be


Recente Posts

In de kijker

Waarmee kan ik jou helpen?