SoulKey Therapy

SoulKey Therapy

Heb je het gevoel dat je vast zit in je leven? Weet je het even niet meer?

Wist je dat SoulKey je kan helpen om te ontspannen? Om antwoorden te krijgen op levensvragen die je al langer beantwoord wilt hebben?

Deze therapie brengt je persoonlijke groei met heel persoonlijke inzichten waarmee je verder aan de slag kunt. Het is mogelijk voor iedereen vanaf 18 jaar oud. De enige voorwaarde is dat je open staat voor inzichten die niet vanuit jouw rationele brein worden ingefluisterd. De info is puur en enkel voor jou bestemd en duidelijk omdat jij antwoorden krijgt op vragen. SoulKey Therapy is uniek in de wereld. Je kan het meemaken als je het toelaat. Deze therapie verhelpt eveneens verslavingen en trauma’s.

Mijn persoonlijke ervaringen met SoulKey Therapy:


Ik heb geleerd om uit de schaduw te treden en zichtbaar te worden om nog meer mensen te kunnen helpen om het leven te leiden dat voor hen bedoeld is. Ik heb geleerd om in mijn kracht te leren staan, zonder angsten. SoulKey heeft mij doen inzien dat ik geen 9-to-5-mentaliteit heb en van mijn bijberoep naar hoofdberoep kon gaan. Deze stappen had ik wellicht niet gezet zonder deze inzichten. Ik geloof echt dat ik deze stappen nooit zou gezet hebben zonder SoulKey. Het lijkt misschien impulsief, maar ik garandeer je dat deze inzichten vanuit mijn ZIEL kwamen en dus pure waarheid zijn.

De waarheid zit in de emoties en die komen meer dan voldoende aan bod tijdens een sessie.


Testimonial


E. V. (juli 2019)

"Ik stond een beetje sceptisch tegenover de therapie, stond er wel voor open, maar wist niet goed wat te verwachten. Voor mij was het belangrijk om gelukkig te zijn. Na de sessie voelde ik mij bevrijd, lichter, sterker. Het leek wel of alle problemen opgelost waren. Ik heb jaren moeten vechten voor mijn gezin, maar nu weet ik dat het goed komt. Ik heb er vertrouwen in gekregen en dit alles dankzij de therapie. Ik wil graag een vervolg. Nu eerst nog verwerken wat ik allemaal voorgeschoteld kreeg. Daarna ben ik klaar voor deel 2, 3, …"

Geschiedenis van SoulKey Therapy


Martin Peterson uit Denemarken is al sinds 2002 gepassioneerd bezig met hypnotherapie, regressie en Life Between Lives. Martin vond veel tekortkomingen in bestaande methodes van collega’s of constateerde vaak dat methodes en procedures omslachtig en vaak onnodig gecompliceerd waren. Hij heeft uiteindelijk de SOULKEY THERAPY ontwikkeld die wereldwijd met awards beloond wordt en ook erkend is door het :

Deze zachte, veilige therapie laat je toe om je onderbewuste, jouw ZIEL te laten spreken. Het laat je toe om inzichten te verkrijgen die je nodig hebt, die je aankan om met je dagdagelijkse uitdagingen om te kunnen gaan. Op deze manier kan je profiteren van een maximum aan zelfontwikkeling.

Overzicht van enkele aspecten van wat men kan ervaren in een SoulKey sessie:

 • Relaties
 • Ontmoeting met overledenen
 • Jouw zielsopdracht
 • Inzichten waarom bepaalde situaties steeds terugkeren
 • Inzichten waarom bepaalde profielen steeds terugkeren
 • Levens tussen levens (LBL)
 • Regressie (Past lives)
 • Loslaten van denkpatronen
 • Loslaten van lichamelijke klachten
 • Verduidelijking van de persoonlijke omstandigheden van het huidige leven
 • Wie is mijn spirituele gids
 • Spirituele genezing
 • Inzicht in de echte missie in het leven

Wat maakt deze therapie zo bijzonder?


Na veel publiciteit in de afgelopen jaren op tv en in kranten is regressie/hypnose inmiddels uitgegroeid tot een redelijk geaccepteerd goed. Het is duidelijk dat de ontwikkeling die in gang is gezet voor spirituele progressie zorgt.

Alle SoulKey-sessies zijn erop gericht dat jij kennis en inzichten verkrijgt, zodat jij je eigen spirituele kennis kunt vergroten. Je krijgt wat jij aankan en nodig hebt, niet meer, niet minder. Alle informatie die ontvangen wordt, komt 100% van jouw ziels- en onderbewustzijn. Dat maakt elke sessie zo bijzonder.

Dus waar wacht jij nog op? Klik hier om een afspraak te maken of voor een gratis intake gesprek.

Recente Posts

In de kijker

Waarmee kan ik jou helpen?