$show=home

$show=home

$type=grid$sn=0$l=1$c=9$m=0$show=/p/vaak-krijgt-men-te-horen-je-zal-hier.html

$type=grid$sn=0$l=1$c=9$m=0$show=/p/soulkey-therapy.html

$type=grid$sn=0$l=1$rm=0$c=4$m=0$show=home

$type=ticker$cls=4$c=12$m=0$show=home

Persoonlijke getuigenissen over onze loopbaanbegeleidingDirk P. (mei 2019) 


"Loopbaanbegeleiding was voor mij persoonlijk heel onbekend, iets waar ik nog niet van gehoord had. Een collega had mij dit aangeraden om te doen en te bekijken wat mijn verdere mogelijkheden zouden kunnen zijn.

Ik heb 2 loopbaancheques gebruikt bij Marlies omdat ik bij de eerste loopbaancheque al het gevoel had er een oplossing zou zijn voor mijn toenmalige werksituatie. Mijn verwachtingen waren niet hoog, maar dankzij mijn loopbaancoach Marlies Geypens kreeg ik een positief inzicht om iets te doen wat mij goed lag. Iets totaal anders en iets dat mij terug motivatie gaf. Marlies luisterde naar mijn situatie en problemen en stelde veel punten voor om daar aan te werken. Dat is tijdens de 2de loopbaancheque tot in de diepte uitgewerkt en ik moet zeggen uit volle borst dat dit ons samen gelukt is. Als ik iemand ken die zich in een vergelijkbare situatie zou bevinden waar ik in zat, raad ik hem of haar aan een loopbaancoach als Marlies te contacteren.

Nu heb ik mooie vooruitzichten en kan ik in september starten met een opleiding

Steffie V. (april 2019)


De loopbaanbegeleiding heeft mij enorm geholpen om mezelf beter te leren kennen en om te weten te komen wat ik eigenlijk wel wil in een job. Marlies heeft zeer interessante testen doorgestuurd, waarvan de resultaten samen besproken werden. Door een voorval op mijn huidige job zag ik mijn sterke punten niet meer en dacht ik dat ik volledig verkeerd bezig was. Door er samen over te praten en de resultaten te bespreken, werd voor mij duidelijk dat ik wel kwaliteiten heb in mijn job. Ze heeft mij dan ook communicatiepatronen uitgelegd die ik kon toepassen bij mijn team. Bij de zoektocht naar een job die ik zag zitten, helpt Marlies met zoeken naar wat je eigenlijk wil. Ze doet dit via tests, maar ook door juiste vragen te stellen en de persoon en zijn kwaliteiten centraal te laten staan. Het is ook fijn dat je begeleiding krijgt over hoe de nieuwe uitdaging aan te gaan, welke papieren je nodig hebt en hoe je dit communiceert op het huidig werk.

Op voorhand was ik een beetje kritisch ten opzichte van loopbaanbegeleiding, maar het heeft me enorm geholpen en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Uiteindelijk ga ik dan nu ook een nieuwe uitdaging aan die ik zeker zie zitten. Zonder loopbaanbegeleiding had ik dat niet gedaan."

M.G. (december 2018)


“Ik heb 2 cheques bij Marlies ingezet. Zonder haar steun, vragen had ik nooit de inzichten gekregen die mij er toe brachten om bij mijn toenmalige werkgever te stoppen en in te stappen in een totaal nieuwe sector. Ik doe mijn job nu super graag, ben heel blij met de nieuwe situatie. Ook mijn gezin is gelukkig en dat maakt alles alleen nog maar beter. Ik ben Marlies heel dankbaar.”


$show=/p/events.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/events.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$type=one$c=5$m=0$rm=0$p=1$show=/p/getuigenissen.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/getuigenissen.html

$type=two$count=10$meta=0$p=1$show=/p/training.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/training.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/milieu.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/milieu.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/technologie.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/technologie.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/hr.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/ht.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/gezondheid.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/gezondheid.html

$type=two$count=10$cm=0$au=0$p=1$show=/p/cultuur.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/cultuur.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/financieel.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/financieel.html

$type=one$c=5$cm=0$au=0$rm=0$p=1$show=/p/mindset.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/mindset.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

cultuur,1,events,4,faq,5,getuigenissen,5,in de kijker,19,nieuws,27,nieuwsbrief,14,soulkey therapy,1,start,5,training,8,trauma collapse,1,
ltr
item
Soul Dive Academy: Persoonlijke getuigenissen over onze loopbaanbegeleiding
Persoonlijke getuigenissen over onze loopbaanbegeleiding
getuigenissen loopbaanbegeleiding soul die Academy Marlies Gheyskens
https://1.bp.blogspot.com/-bAYSa06Vp3E/XaCJNFBGSJI/AAAAAAAABW4/__DTPIqkWxMhJJBAmRdBDCO1tAJmOXx-ACLcBGAsYHQ/s640/loopbaanbegeleiding-soul-dive-academy.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-bAYSa06Vp3E/XaCJNFBGSJI/AAAAAAAABW4/__DTPIqkWxMhJJBAmRdBDCO1tAJmOXx-ACLcBGAsYHQ/s72-c/loopbaanbegeleiding-soul-dive-academy.jpg
Soul Dive Academy
https://www.souldiveacademy.be/2019/08/persoonlijke-getuigenissen-over-onze.html
https://www.souldiveacademy.be/
https://www.souldiveacademy.be/
https://www.souldiveacademy.be/2019/08/persoonlijke-getuigenissen-over-onze.html
true
4889069493495950605
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden LEES ALLES Lees meer Antwoord Cancel reply Delete Door Home BLZ BERICHTEN Lees alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF ZOEK ALLE BERICHTEN Geen berichten gevonden Terug Zondg Maandag Dinsdaga Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mie Juni Juli Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mie Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zopas 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy