Wat maakt SoulKey Therapy zo bijzonder?


Na veel publiciteit in de afgelopen jaren op TV en in kranten is regressie/hypnose inmiddels uitgegroeid tot een redelijk geaccepteerd goed. Het is duidelijk dat de ontwikkeling die in gang is gezet zorgt voor spirituele progressie.

Alle SoulKey sessies zijn erop gericht dat jij kennis en inzichten verkrijgt, zodat jij je eigen spirituele kennis kunt vergroten. Jij krijgt wat jij aankan en nodig hebt, niet meer, niet minder. Alle informatie die ontvangen wordt komt 100% van jouw ziels- en onderbewustzijn. Dat maakt elke sessie zo bijzonder.

Geschiedenis van 'SoulKey Therapy'

Martin Peterson uit Denemarken is al sinds 2002 gepassioneerd bezig met hypnotherapie, regressie en Life between lives. Martin vond veel tekortkomingen in bestaande methodes van collega’s of constateerde vaak dat methodieken en procedures omslachtig en vaak onnodig gecompliceerd waren. Hij heeft uiteindelijk de 'SOULKEY THERAPY' ontwikkeld die wereldwijd met Awards beloond wordt en ook erkend is door het :
Deze zachte, veilige therapie laat je toe om je onderbewuste, jouw ZIEL  te laten spreken. Het laat jou toe om inzichten te verkrijgen die je nodig hebt, die je aankan om met je dagdagelijkse uitdagingen om te kunnen gaan.  Op deze manier kan je profiteren van een maximum aan zelfontwikkeling.

Overzicht van enkele aspecten van wat jij kan ervaren in een SoulKey sessie:

·         Relaties
·         Ontmoeting met overledenen
·         Jouw zielsopdracht
·         Inzichten waarom bepaalde situaties steeds terugkeren
·         Inzichten waarom bepaalde profielen steeds terugkeren
·         Levens tussen levens (LBL)
·         Regressie (Past lives)
·         Loslaten van denkpatronen
·         Loslaten van lichamelijke klachten
·         Verduidelijking van de persoonlijke omstandigheden van het huidige leven
·         Wie is mijn spirituele gids
·         Spirituele genezing
·         Inzicht in de echte missie in het leven


Intussen heb ik ook de Master Soulkey Therapy tot een goed einde gebracht, met de ontdekker himself links onderaan in beeld. Martin Castor Peterson. Deze groep vertegenwoordigt Nederland, Denemarken, Belgiƫ en Duitsland. Het is dus een internationale groep die deze wijsheid ondersteunt.
Voor klachten kan je steeds terecht bij onderstaande instanties.


Ik ben gecertificeerd door ISAHt. Elk jaar wordt deze certificering hernieuwd.
Recente Posts

In de kijker

Waarmee kan ik jou helpen?