$show=home

$show=home

$type=grid$sn=0$l=1$c=9$m=0$show=/p/vaak-krijgt-men-te-horen-je-zal-hier.html

$type=grid$sn=0$l=1$c=9$m=0$show=/p/soulkey-therapy.html

$type=grid$sn=0$l=1$rm=0$c=4$m=0$show=home

$type=ticker$cls=4$c=12$m=0$show=home

Wist je dat hoogopgeleide vrouwen in België 10% meer kans hebben op een burn-out?


Burn-out is een fenomeen dat de laatste jaren steeds vaker opduikt. Werknemers geraken uitgeblust en gaan er onderdoor, mede door stress en een te hoge werkdruk. Uit recente cijfers blijkt dat vrouwen het vaakst lijden onder deze werkdruk, en dus ook vaker dan mannen geconfronteerd worden met een burn-out.

Ben je niet gelukkig op je werk? Gelukkig door het leven gaan is een keuze. Dat is de belangrijkste tip die ik jou wil meegeven. Gelukkig zijn ligt in de eerste plaats bij jezelf, gelukkig zijn kan je leren. Door je bijvoorbeeld te focussen op kleine 'gelukjes', zoals een mooie zonsopgang of de plannen die je in de week hebt, toffe collega's en de stappen die jij zet in jouw leven. Dit hangt natuurlijk ook samen met een bepaalde mate van assertiviteit; door af en toe 'nee' te durven zeggen baken je je grenzen af, waardoor je je grenzen ook niet overschrijdt.

Burn-out heeft als oorzaak dat veel hooggevoelige mensen (mannen/vrouwen/kinderen) streven naar perfectie. Het is dit perfectionisme in combinatie met hooggevoeligheid dat hen op lange termijn de das om doet. Uit mijn ervaring en vaardigheden door de jaren heen en onderzoeksresultaten blijkt dat mensen die met symptomen van een burn-out gaan werken, geen of te weinig grenzen aangeven. Ze blijven over hun grenzen gaan, totdat hun lichaam dit een halt toe roept door te zeggen ‘nu is het genoeg. Nu ga je luisteren naar mij', maar dan is het uiteraard al te laat.

Om gelukkig te zijn heb je natuurlijk een bepaalde mindset nodig en het is die mindset die ik jou help creëren. Waar wil je naartoe? Wat wil je echt? Waar wil jij vanaf? Ik help jou in het ervaren wat gelukkig zijn betekent zodat jij weet hoe dit in jouw dagdagelijks leven te integreren. Hoe ziet jouw leven er dan uit? Stel je eens voor dat je je ongelukkig voelt op je werk en eigenlijk totaal niet weet wat je wilt, laat staan dat je weet waar je moet gaan zoeken. Wel, dan heb ik enkele mogelijkheden voor jou.

Een mogelijkheid is dat je via een loopbaancheque aan je talenten en drijfveren werkt wat jouw de kans geeft op zoek te gaan naar de geschikte job.

Wil je dieperliggende vragen stellen, zoals: “ ik zit met onzekerheid”, “ik mis zelfvertrouwen”, “ik zit met angsten”…. dan kunnen we via hypnotherapie de dieperliggende oorzaken nader onderzoeken.

Voel je de behoefte opborrelen om een gesprek aan te gaan? Dat kan. Stuur mij een e-mail en ik contacteer jou op een afgesproken tijdstip.


Vind je het moeilijk om geluk te vinden in je huidige job of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik help jou graag verder met loopbaanbegeleiding en persoonlijke coaching.

$show=/p/events.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/events.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$type=one$c=5$m=0$rm=0$p=1$show=/p/getuigenissen.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/getuigenissen.html

$type=two$count=10$meta=0$p=1$show=/p/training.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/training.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/milieu.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/milieu.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/technologie.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/technologie.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/hr.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/ht.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/gezondheid.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/gezondheid.html

$type=two$count=10$cm=0$au=0$p=1$show=/p/cultuur.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/cultuur.html

$type=one$c=5$au=0$cm=0$rm=0$p=1$show=/p/financieel.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/financieel.html

$type=one$c=5$cm=0$au=0$rm=0$p=1$show=/p/mindset.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/mindset.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

cultuur,1,events,4,faq,5,getuigenissen,5,in de kijker,19,nieuws,27,nieuwsbrief,14,soulkey therapy,1,start,5,training,8,trauma collapse,1,
ltr
item
Soul Dive Academy: Wist je dat hoogopgeleide vrouwen in België 10% meer kans hebben op een burn-out?
Wist je dat hoogopgeleide vrouwen in België 10% meer kans hebben op een burn-out?
https://1.bp.blogspot.com/-D_DOjx2IXx8/XdugmB0pWhI/AAAAAAAABYs/wNZPNsdmh0MV2hCZ93xS4IaasejfWR8swCLcBGAsYHQ/s640/burn-out-vrouwen-meer-kans.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-D_DOjx2IXx8/XdugmB0pWhI/AAAAAAAABYs/wNZPNsdmh0MV2hCZ93xS4IaasejfWR8swCLcBGAsYHQ/s72-c/burn-out-vrouwen-meer-kans.jpg
Soul Dive Academy
https://www.souldiveacademy.be/2019/12/hoogopgeleide-vrouwen-meer-kans-burn-out.html
https://www.souldiveacademy.be/
https://www.souldiveacademy.be/
https://www.souldiveacademy.be/2019/12/hoogopgeleide-vrouwen-meer-kans-burn-out.html
true
4889069493495950605
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden LEES ALLES Lees meer Antwoord Cancel reply Delete Door Home BLZ BERICHTEN Lees alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF ZOEK ALLE BERICHTEN Geen berichten gevonden Terug Zondg Maandag Dinsdaga Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mie Juni Juli Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mie Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zopas 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy