Het leven voor en na coronaHet leven zal nooit meer hetzelfde zijn na corona.


Er is een leven voor, tijdens en na het hele gebeuren.


Voor Corona was het leven jachtig, nooit tijd voor wat dan ook. Er werd geleefd zonder het te beseffen. Alles ging zijn gang, alles was vanzelfsprekend.

Het leven tijdens de quarantaine viel stil. Echt alles. De enige winkels die nog open waren zijn warenhuizen en apothekers.

Voor de rest, gesloten.

Iedereen werd verplicht om zo veel mogelijk van thuis uit te werken. De kinderen kregen thuis les,want de scholen waren ook gesloten.

Alles was anders. Door deze plotse aanpassing werden we noodgedwongen met onszelf geconfronteerd. Dat is voor velen een goede zaak, voor velen ook niet.

De quarantaine heeft ons laten stil staan in het leven om te beseffen waar we mee bezig waren. Werken, werken, werken. De natuur kreunde onder de vervuiling. Ook de natuur herleefde tijdens deze periode want de dolfijnen zwommen terug in proper water in Venetiƫ. Er zijn zo veel mooie voorbeelden hiervan.

We staan stil bij het leven, hoe het was en hoe het zal zijn. 1 ding staat vast. Het zal nooit meer hetzelfde zijn. 

Het leven na Corona

Wat is er dan veranderd zal jij je afvragen? In mijn bescheiden mening veel. Mensen gaan er ieder op hun eigen manier mee om en dat is prima. Er zijn volgens mij 3 groepen van mensen. 

De eerste groep zijn mensen die niks geleerd hebben in heel deze periode. Doen gewoon verder zoals het was. Stellen zich weinig of geen vragen. Deze groep is volgens mij een groep die weinig of geen connectie heeft met zichzelf, laat staan met anderen, dus ook niet met het wezen dat ze werkelijk zijn. Deze groep doet aan paniekaankopen zoals wc papier, pasta ed. Zij leven heel erg op zichzelf.

De tweede groep zijn mensen die al een beetje bezig waren met levensvragen, "wie ben ik", "wat is mijn missie hier op aarde", "zijn wij alleen". Dat soort van vragen. Deze groep stelt zich meer open om aan persoonlijke ontwikkeling te doen. Misschien mediteren ze, misschien doen ze aan yoga of een andere vorm om in contact te komen met de ziel.  Deze groep zal het corona gebeuren anders uitleggen dan de eerste groep. Er is sprake van 'ontwaken', van zelfontplooiing. Misschien verbaast het hen niet dat dit moest gebeuren. Deze groep ziet de voordelen er van in.

De derde groep zijn mensen die al verder staan in hun 'spirituele' ontwikkeling. Deze groep wist duidelijk dat er iets moest gebeuren, omdat het al een tijd zo aanvoelde. Er was iets op komst, maar wat? Niemand had kunnen voorspellen dat het op deze manier zou zijn. De hele wereld werd plat gelegd, stil gelegd. Magisch en onwerkelijk bijna.  Dit alles moest gebeuren om ons te doen ontwaken! Eindelijk was er de mogelijkheid en ruimte om te worden wie we echt zijn. Dat geloof ik. Ik geloof echt dat wij perfect in staat zijn om contact te maken met de Bron, met de oorsprong van alles. Alles wat is. Of het nu wezens zijn, sterren, een melkweg. Het is er en wij kunnen hier mee contact maken. Ik geloof dat deze derde groep dat kan en ook wilt. Deze groep is er al mee bezig en omarmt de het ontwaken.

Tot welke groep behoor jij? 


Als jij je ook tot groep 2 of 3 rekent, dan ben jij van harte welkom in mijn praktijk. Ik help jou graag verder op weg door coaching, soulkey therapie of hypnotherapie. De sessies brengen jou ongetwijfeld dichter bij jezelf.

Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer info over soulkey en hier voor hypnotherapie.

ONTDEK WIE JE ECHT BENT


Recente Posts

In de kijker

Waarmee kan ik jou helpen?