Kwaad


Ik ben kwaad, teleurgesteld. Het is vaak eenzaam. Er is niemand die ik in vertrouwen kan nemen. Iedereen is met zichzelf bezig of met het gezin. Dat begrijp ik. Als onderneemster is het vaak eenzaam. Je hoort een pet op te zetten voor marketing, boekhouding, therapeut, coach, bemiddelaar, moeder, partner.
Soms is het te veel.

Mijn zoon die zich totaal niet inzet voor school en dus het jaar moet overdoen, wat ik zeer betreur. Een jaar weggegooid vind ik. Alsof dat het gebrek aan motivatie moet oplossen.

KWAAD


Hoe ga jij er dagdagelijks mee om? Heb jij die gevoelens ook? Soms denk ik echt van "het is genoeg geweest". Voor wie doe ik het eigenlijk?

MEDITATIE


Ja dat helpt zeker, maar nu heb ik er echt geen zin in. Alles wordt me te veel. Ik kan nergens heen. Ik kan niemand bellen. 

CONCLUSIE


Ik ben ook maar een mens. Ik wil gehoord worden.Recente Posts

In de kijker

Waarmee kan ik jou helpen?