Get ready

Maak je klaar voor wat komt. De voorbije periode heeft ons doen stilstaan, doen nadenken. Misschien stelde jij je ook wel vragen bij de hele situatie. Vragen zoals "waarom gebeurt dit?" Of meer in de stijl van "wat is nu het volgende waar we doorheen moeten?"

Misschien heb je het mentaal en emotioneel zwaar gehad of financieel, spiritueel of had je moeite om je energie hoog te houden waardoor je niet veel zin had om ook maar iets te doen.

Laten we deze 5 factoren eens van dichterbij bekijken.

MENTAAL

Je bent wat je denkt. Wat zijn jouw gedachten? Zijn deze positief of eerder negatief? Bij de meeste mensen zijn deze negatief geladen omdat we zo geconditioneerd zijn. Het is veel gemakkelijk om negatief te denken. Positief denken kan je leren maar vraagt wel oefening en volharding.
Je hebt elke dag iets om dankbaar voor te zijn. Als jij je aandacht op datgene richt, dan voel jij je automatisch beter. Dat is wetenschappelijk bewezen. Onze gedachten zijn nu eenmaal met ons neurologisch systeem verbonden. Er worden hormonen aangemaakt die ons gelukkig maken 'het gelukshormoon of dopamine'. Bij negatieve gedachten worden net die gelukshormonen afgebroken.

Ons denken is een keuze. Dus waar kies jij voor?


EMOTIONEEL

Het emotionele is verbonden met je mentale stuk. Als jij negatieve gedachten hebt, ben je ook emotioneel negatief geladen.
Zijn je gedachten daarentegen positief, dan ben je ook positief emotioneel geladen. Positieve gedachten zoals dankbaarheid, liefde, vriendschap geven jou deze boost. Telkens opnieuw.

Voel je je neerslachtig worden, denk dan aan waar je dankbaar voor kan zijn. Er zijn zeker en vast redenen waarom jij deze gevoelens kan omzetten in iets positief. Wat emoties zijn gevoelens die je ergens in je lichaam gewaar wordt. Waar voel je deze het meest? Geef daar aandacht aan en je zal zien dat jij onmiddellijk beter voelt. Blijf dit zeker herhalen, elke dag opnieuw.
Omring je met positieve mensen die jou helpen opladen. Negatieve mensen halen je leeg. Zij voeden alleen wat je niet wilt.

FINANCIEEL

Alles is energie en energie kan getransformeerd worden. Klinkt misschien raar, maar dat is het wel. In onze maatschappij wordt er enkel aangeleerd dat er tekort is aan geld. Je moet hard werken voor je geld. Wel, dat is niet waar. Geld is energie dat ook negatief of positief geladen is. Hoe is jou verhouding met geld? Ben je bang om tekort te hebben? Dan heeft geld macht over jou en is dus negatief. Ben je eerder van mening 'geld is er in overvloed' dan ben je positief geladen en heb jij dus alle vrijheid. Geld is er in overvloed. Alles is er in overvloed. 
De verdeling van het geld is oneerlijk maar er is beterschap op komst. Dat is gewoon een feit. Er bestaat een eerlijk systeem. Dat is er al. Het moet nu alleen nog geïnstalleerd worden in onze maatschappij. Zolang de 1% macht heeft over ons en onze banken, zal dit systeem er niet komen. Maar zoals ik en velen anderen zeggen: "it's coming"

SPIRITUEEL

Elk van ons is een spiritueel wezen of je het nu gelooft of niet. We komen ergens vandaan. De ene zal hier al meer bij stilgestaan hebben dan de ander. Daar is niets mee. Het zou alleen jammer zijn dat als je niet ontwaakt, je veel dingen mist. Je kan mensen uitlachen die hier mee bezig zijn, maar 1 ding is zeker.  Wie aan persoonlijke, spirituele ontwikkeling doet heeft veel meer inzichten en staat emotioneel, financieel, mentaal heel sterk in de schoenen.  Deze mensen zullen zich niet laten omkopen door de media, door de malafide praktijken van politici, banken, religies.
Deze malafide toestanden willen ons bang, dom, afhankelijk houden en blijven houden. Een spiritueel, verlicht iemand staat hier boven en heeft een soort van helicopteroverzicht over alles wat er gebeurt.
Ook jij kan dit leren.
Hoe zou het leven voor jou veranderen moest je sterker in je schoenen staan? 
Jij bent meer dan je lichaam. 
ENERGETISCH

Alles is met elkaar verbonden. Zo zit ons lichaam ook in elkaar. Onze gedachten zijn energie. Ze zijn geladen. Afhankelijk hoe jij denkt zal jou energie er zo uit zien:


Stel jezelf deze vraag: de mensen rondom jou, wat voor energetisch veld hebben zij? Wat doet dit met jou?
Alles is energie. Ofwel geeft iets of iemand jou energie ofwel haalt dit iets of iemand het bij jou weg om zichzelf te voeden. Dat kan vriendschap zijn maar ook je partner. Is het maw een gezonde of ongezonde relatie?
Wist je dat ons DNA ook zonder lichaam verder leeft? Het is dus pure energie dat ons lichaam bij elkaar houdt. Het resoneert, het vibreert. Ons lichaam bestaat uit atomen en atomen op hun beurt bestaan uit energie. Energie heeft een bewustzijn. 


Onthou dus heel goed dat 'je bent wat je denkt' de basis is van alles wat jij uitstraalt, dat is wat jij ook aantrekt. Maak dus een grondige oefening van welke mensen jij tot nu toe in je leven hebt toegelaten, welke situaties jij ervaren hebt. Wat zegt dit dan over jou? Over jou gevoelens?
Jij en ik zijn mensen met een menselijk lichaam gemaakt van atomen. Er is dus sprake van een bewustzijn op celniveau. Een bewustzijn maakt ons ook tot mens. Bewust-zijn. Bewust leven.

Alles waar jij aandacht aan geeft, wordt groter.


Recente Posts

In de kijker

Waarmee kan ik jou helpen?