Effecten op lichaam en geest tijdens deze bijzondere volle maan


 Voel jij je ook zo moe?

Normaalgezien ben ik heel energiek, heel veel goesting om te schrijven, te creëren.

Momenteel wil ik alleen maar rusten.

Als jij dit ook voelt, wat doe jij dan?

Geef jij je lichaam de rust die het verdient? Of negeer je alles en ga je door?

Wel, ik kies er nu echt voor om te rusten. En geloof mij, mijn hoofd zegt 'nee, je hebt nog zo veel te doen. Training voorbereiden, interviews voorbereiden..." Ergens schuldgevoel, en toch, kies ik  er voor om te rusten.

Volle maan, eclips en bloedmaan 3 in 1

Deze energie is zo krachtig. Als HSP zijnde voel ik dit eens zo hard. Herkenbaar?  

Deze combinatie is uniek en komt maar zelden voor. Het is een moment van reflectie, van mogelijks ook ingrijpende gebeurtenissen die kunnen plaatsvinden en veel diepe emoties uit jouw onderbewustzijn laten ervaren. 

Mogelijke klachten

Slecht of onrustig slapen, 
griepachtige verschijnselen, 
last hebben van onderrug en/of vocht vasthouden, 
vermoeidheid, 
duizeligheid 
hartkloppingen.

Deze 3 laatsten ervaar ik dus bijzonder sterk. Wat ervaar jij?

Wat kan jij doen?

Rusten
vertragen
stel beslissingen uit
mediteer
voel goed in wat er gebeurt

Behoefte aan ondersteuning?

Kom gezellig kennismaken en ervaar zelf hoe jij kan groeien!
klik hier Recente Posts

In de kijker

Waarmee kan ik jou helpen?