Je hart als heilige geometrie


Het vermogen om de heilige geometrie van je hart waar te nemen is een geschenk dat je als mens hebt gekregen.

En wanneer je deze unieke inprenting gebruikt en toepast op hoe je je leven leidt, zul je in staat zijn om jezelf uit te drukken op manieren die je dichter bij de ervaring van je Goddelijkheid zullen brengen.

Het vermogen om via je hart te creëren is iets dat verborgen is voor de meerderheid van de mensheid.

De huidige planetaire overgang van het verschuiven naar een Nieuwe Aarde realiteit heeft vereist dat alle dingen over de hele wereld weer in balans worden gebracht. Het licht van de Zon krijgt nog steeds toegang tot gebieden van onze realiteit die al vele jaren slapen, evenals het verlichten van gebieden van onze planeet die zijn afgeschermd van het ontvangen van dit licht van de Zon.

Deze overgangsenergieën activeren nu dieper in onze wereld, interageren met de diepe structuur van duisternis en brengen ze in overeenstemming met de harmonische frequenties van de Nieuwe Aarde vibratie.

Het is nu tijd om te  zien hoe ons hart zorgvuldig is ontworpen door het Universum en hoe er een heilige structuur is in elke cel van ons lichaam.

Door een bewuste keuze te maken om jezelf toe te staan om te luisteren naar en te voelen wat je op elk moment wordt gepresenteerd, begin je te begrijpen wie je bent, wordt je je meer bewust van je energie die zich ver buiten het fysieke lichaam uitbreidt.Je wordt gevoeliger voor het toestaan van jezelf om te voelen in de energieruimte van een ander, waardoor je op jouw beurt de vervormde illusies en energieën kunt voelen.

Alles is met elkaar verbonden door vormen, geluiden, trillingen.

Wil jij dit ook ervaren en leren voelen?

Ik ervaar het steeds dieper en dieper.

Stel je voor om te leven vanuit je hart, niet vanuit je hoofd.

Het maakt een wereld van verschil.

Als deze woorden jou raken, dan is het voor jou de gelegenheid om dit proces te doorlopen.

Wanneer wil je starten?

Neem hier contact met me op.

Recente Posts

In de kijker

Waarmee kan ik jou helpen?