Getuigenis Loopbaanbegeleiding


Bedankt voor jouw begeleiding in de meest open vorm; alles mocht en kon gezegd worden in een door jou veilig gecreĆ«erde omgeving, zelfs vanop afstand!

Jouw doel is oprecht om mensen te helpen bij het vergaren van inzichten en zelfkennis en hen energie mee te geven om gesterkt met de wetenschap van eigen talenten en kwaliteiten, het stuur terug zelf in handen te nemen. Je doet dit met een open geest, onbevooroordeeld en dor positief-kritische vragen te stellen, waardoor je faciliteert dat een mens wat verder kijkt en dieper nadenkt en er belangrijke inzichten kunnen worden bekomen die je als mens je eigenwaarde weer teruggeven.  

In mijn geval - een hooggevoelige perfectionist in een burn-out - was het zeker niet evident voor jou, kan ik me voorstellen. 

Bedankt om mijn vizier te openen op jouw kalme, enthousiaste maar vastberaden manier van werken. 

Ik ben blij dat jij het was!Heb je vragen na het lezen van deze getuigenis?

Klik hier  voor meer info.

Recente Posts

In de kijker

Waarmee kan ik jou helpen?